Jouw website laten maken

Jouw website is jouw visitekaartje. Het is daarom belangrijk om een website te laten maken die goed bij jouw bedrijf past en eruitziet zoals jij graag wilt.Wij ontzorgen jou. Dit doen wij door professionele websites te maken. Websites waarvan wij het belangrijk vinden dat inhoud en vormgeving hand-in-hand gaan.

We hechten veel waarde aan één ding: samenwerking met jou als klant. Dit doen we door goed overleg met jou over de inhoud en de look & feel die jouw website moet krijgen. Op die manier kunnen wij met onze ervaring jouw website het beste vormgeven.

Basis Website

5 pagina’s gevuld

Website volledig naar wens

100% tevredenheidsgarantie

Zoekmachine vriendelijk

V.a. €499,-

Maatwerk Website 

Volledig maatwerk

Website volledig naar wens

100% tevredenheidsgarantie

Diverse functionaliteiten mogelijk

Zoekmachine vriendelijk

Één aanspreekpunt

WordPress CMS

100% tevredenheidsgarantie

Zoekmachine vriendelijk

Veilig, snel en responsief

Voor wie zijn onze websites geschikt?

Wij maken websites voor zowel kleine als grote bedrijven. Vooral voor het MKB zijn wij de ideale partner om mee samen te werken. Je kunt zelf aangeven hoe groot jouw website moet zijn, hoeveel pagina’s je wilt. 

Samen met jou houden we een korte intake. Tijdens deze intake brengen we jouw wensen in kaart. We laten daarnaast weten wat wij van je nodig hebben zoals content en afbeeldingen.Vervolgens gaan wij voor jou de website maken. Wij bouwen websites voor je met WordPress. Dit doen wij met een content managment systeem waarin je zelf wijzingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden